Rada ÚVO

29. 12. 2013
Rada úradu
Zákon o verejnom obstarávaní s účinnosťou od 1. júla 2013 rozširuje okruh orgánov Úradu pre verejné obstarávanie (ďalej len „úrad") o kolektívny orgán s názvom rada úradu. Rada úradu má deväť členov. Členmi rady sú predsedníčka úradu, dvaja podpredsedovia úradu a šesť osôb, ktoré vymenúva a odvoláva vláda Slovenskej republiky.

Členovia rady úradu, ktorých vymenúva a odvoláva vláda Slovenskej republiky:

JUDr. Ján Azud - na funkčné obdobie piatich rokov.
Ján Azud momentálne pôsobí ako partner a prokurista advokátskej kancelárie Ružička Csekes s.r.o. Problematike verejného obstarávania sa venuje viac ako 7 rokov. Od roku 2011 tiež pracuje ako odborný poradca/expert Úradu pre verejné obstarávanie, zúčastňuje sa zasadnutí odborných a revíznych komisií a poskytuje odborné stanoviská pre Úrad pre verejné obstarávanie.
Kontakt: jan.azud@uvo.gov.sk

Ing. Remo Cicutto - na funkčné obdobie piatich rokov.
Remo Cicutto je absolventom Slovenskej vysokej školy technickej, odbor geodézia a kartografia a jeho pôvodná profesia je geodet. Od roku 2003 vykonáva funkciu primátora mesta Piešťany. Je členom rady a predsedníctva Združenia miest a obcí Slovenska.
Kontakt: remo.cicutto@uvo.gov.sk

Mgr. Ing. Jozef Ráž - na funkčné obdobie štyroch rokov.
Jozef Ráž je absolventom Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v odbore medzinárodné podnikanie a Bratislavskej vysokej školy práva. Od začiatku roku 2005 do roku 2010 pôsobil vo viacerých funkciách na Ministerstve obrany SR, mimo iné aj ako riaditeľ Úradu pre investície a akvizície MO SR a ako riaditeľ Organizačného odboru MO SR.
Kontakt: jozef.raz@uvo.gov.sk

RNDr. Oto Nevický, MBA - na funkčné obdobie štyroch rokov.
Oto Nevický je absolventom Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave a Fakulty ekonomiky a manažmentu v Nitre. V súčasnosti zastáva funkciu generálneho sekretára Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR a člena predstavenstva spoločnosti Bratislavská teplárenská, a.s.
Kontakt: oto.nevicky@uvo.gov.sk

Ing. Mikuláš Bakay - na funkčné obdobie troch rokov.
Mikuláš Bakay je absolventom Stavebnej fakulty Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave. V súčasnej dobe pôsobí ako vedúci organizačnej zložky v spoločnosti OHL ŽS, a.s., organizačná zložka.
Kontakt: mikulas.bakay@uvo.gov.sk

PhDr. Eva Hečková, PhD. - na funkčné obdobie troch rokov.
Eva Hečková absolvovala Fakultu managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Od roku 2008 pracuje v Správe štátnych hmotných rezerv SR vo funkcii hlavný radca – predstavený, vedúci závodu Brodnianka.
Kontakt: eva.heckova@uvo.gov.sk


« Späť na všetky články